Adrian Romeo Perrelli-Jensen

Hemma hos familjen Wahlgren har det varit "fredagsmus" med thaimat och radioinspelning med Theo och hans kompisar för Lugna Favoriter. Medan grabbarna gjorde radio med Nicke så "muste" Pernilla på egen hand med höstnumret av Amelia där hon är med i ett reportage.

Charlottes lille son ska heta Adrian och han har, trots sin ringa ålder, redan fått utmärkelsen som den första Hederdiggilooaren någonsin med motiveringen att han "stampat i takten i magen hela sommaren och att noga hade planerat att komma ut mellan två gig, – Så föds en Stjärna!". Priset kommer i fortsättning att delas ut varje år.

Carola och Zoe med väninna och son har haft härliga dagar på Gotland som fått Carola att filosofera om livet, kärleken och musiken i ett långt blogginlägg. De har bland annat hunnit med att umgås med Andreas Johnsson med familj men nu är de tillbaks på fastlandet och har siktet inställt på Trondheim för nya uppdrag.

Molly är på Way out west och lyssnar på Miguel.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects