Flera anledningar att fira

Idag fyller Desirée år och har fullt upp med att fixa inför födelsedagsfester för olika delar av familjen. Grattis på födelsedagen säger Bloggnyheterna!

Nu verkar det som om Tyra äntligen hittat sin nya gård och kontrakt ska skrivas på måndag. Vi får också veta att Tyra är väldigt nöjd med sin muskulösa rygg men att resten av kroppen känns slapp och att hon planerar en hälsoresa på bloggen i och med flyttern till nya gården.

Elaine gläds åt att hennes blogg nu ligger som nummer 21 i Sverige vilket är den högsta placeringen någonsin och så passar hon på att minnas sina första blogginlägg. Mitt i glädjen över bloggen har hon dock ångest över att detta är sista dagen som hon ska amma sonen Matheo. Det kan låta enkelt men är en stor sak för Elaine som hon våndats över länge. David, Elaines PT, driver på henne med både träning och kost och nu finner vi henne i gymmet bland vikterna, vi får också ta del av hennes kostprogram och hur hon laggt upp sin periodiska fasta.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects