Kenza kör manuellt, Tyra ledsen, Kissie fick ont i magen och Hanna i New York!

När Kenza tog sitt körkort för två år sedan så var det för manuell låda men eftersom hennes lilla bil är av en automat var det inte lätt att köra Aleks bli.

Kissie säger nej till torkade aprikoser eftersom hennes mage var öm och svullen efter intag av dem. Hon kände sig nästan gravid skriver hon.

Tyra behöver alla positiva kommentarer hon kan få nu, och det verkar som om hon får det också. Inte nog med att hon känner sig nere och ensam, gjorde hon och Niklas slut här i början av veckan. Hon vill inte gå in på varför de valde att gå skilda vägar men det är en skräckblandad "förtjusning". Det verkar som om det var det bästa för dem båda, men hjärtat säger något annat. Kärleken ÄR jobbig ibland.

Hanna Graaf är på väg till New York och det är ingen dålig frihetsgudinna det där. Hon tycker det känns helt okej att fylla 35 år när man få sådana här presenter!

Foki`s må_dåligt_period höll i sig lite längre men strax var hon på benen och redo för en utgång. Det ser riktigt härligt ut, där uppe på taket!

Blondinbella har en ny favorit, hennes hörlurar till mobilen! De andra är så manliga säger hon. I hörlurarna spelas mest Abba.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects