Magdalena Graaf strosar näck vid poolen

Magdalena Graaf har tagit barnen med sig på semester och hyr ett hus i södra Frankrike. Första dagen där blev det sockerbombning till frukost och frossarmiddag med goda vänner på restaurang Lido Plage på kvällen. Däremellan njöt Magdalena av att strosa omkring näck vid poolen medan killarna var på Aqualand.

Familjen Montazami, minus Kamran som kommer på torsdag, trivs utmärkt i det vita fräscha huset i Falsterbo och inspelningarna har redan startat. Innan trippen ner till Falsterbo hann Montazamis med en övernattning i Malmö och middag på Café Rasoir.

Pernilla har börjat med dansrepetitioner och känner sig lite i underläge gentemot resten av ensemblen som är dansare. Samtidigt som hon tycker det känns bra att komma igång och röra på sin sommarsvullna kropp.

Diggilooturnén har lämnat Alingsås och Charlotte har hunnit med att sjunga in några låtar till sitt julalbum också. Idag är en ledig dag så då blir det lunch med vännen Gabriel.

Molly är på Fashion week och visar upp en stilfull bild i vitsvarta outfits på sig själv, Sophia Hosseini och Angelica Blick.

Katrin Zytomierska ska på bröllop och ser fram emot tillställningen trots graviditeten. Enda problemet tycks vara vad hon ska ha för skor. Ett besök hos barmorskan visade att Katrins järnvärden var mycket bättre och att barnet i magen har relativt långsamma hjärtslag, vilket enligt Katrin ska tala för att det blir ännu en pojke. Detta trots att tre spåkvinnor och ett medium sagt att det ska bli en flicka. Nytt UL är bokat till om en månad då de förhoppningsvis får veta mer säkert.

Malin Berghagen håller på att skriva klart sin yogabok som ska lämnas in på torsdag. I den allmäna yogadimman kommer Malin att tänka på en av sina absoluta favorityogalärare Ana Lisa Cesare som tydligen är något utöver det vanliga.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects