Mediekonferens i Malmö och vänsterpartister i Somalia.

Klimatupplysningen skriver om hur många allt sedan 70-talet hävdat att människan tar död på jorden och att resurserna kommer at ta slut, en myt som är vetenskapligt avfärdad sedan decennier. Nu senast har Ny Teknik haft en intressant artikel i ämnet skriven av geografiprofessorn Danny Dorling.

Ann Helena Rudberg ifrågasätter varför en grupp vänsterpartister befann sig i Somalia, där en av dem blev dödad och en annan skadad, när varken FN-personal eller Läkare utan gränser anser att det är säkert att befinna sig där.

Heidi Avellan skriver om årets mediekonferens på Slagthuset i Malmö där där briljanta kvinnor med både spets och bredd från medievärlden i år stod för drygt hälften av personerna på scen. Hon menar att det som kallas näthat inte är annat än det gamla vanliga kvinnohatet fast på nätet och uppmuntrar samtidigt alla tjejer att inte lämna nätet och låta mobbarna och hatarna vinna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects