Merkel orättvis mot Grekland, USA och Bildt hetsar mot Syrien samt kränkta män hetsar mot självhushållare

Cornucopia reagerar på att Merkel säger att Grekland aldrig borde ha fått införa euron. För det första fick Tyskland sin utlandsskuld reducerad med 62.5% efter andra världskriget, för det andra är det många fler euroländer som inte uppfyllde kraven.

Cornucopia reagerar också över att krigsförbrytarnas hets mot Syrien fortsätter. Otaliga civila har redan dödats av amerikanska trupper i Irak och Afghanistan. Varför denna hets? "Svaret är att både USA, Frankrike, Sverige (via krigshetsaren Carl Bildt) och andra krigshetsande länder har allt större inhemska och ekonomiska problem och genom att gå i krig så vill man skjuta bort fokus från de egna problemen och den egna oförmågan."

Slutligen reagerar Cornucopia över att det finns folk som känner sig kränkta vid tanken på att andra människor självhushållar. "Fascinerande hur folk kan bli kränkta på grund av mitt inlägg om självhushållning igår. Det handlar om personer som alltså inte kan tolerera att andra gör andra livsval än de själva, dvs intoleranta personer. Antagligen handlar det om vita kränkta män, som vanligt."

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects