Montazami njuter av hushållsost

Hos Maria Montazami har det installerats nytt kylskåp med coola LED-lampor. Hanna håller på att installera sig i sitt nya run i los Angeles och familjen har varit på IKEA och shoppat bland annat skivbord och hushållsost. Även vinnaren i tävlingen om kläder från Emma Östergren annonseras.

Carl Bildt skriver vilken roll den nyligen avlidne ambassadören och nutidshistorikern Krister Wahlbäck haft för honom själv och för svensk utrikespolitik, i synnerhet när det gäller säkerhetspolitiska frågor och Sveriges relation med Finland. Bildt passar också på att tipsa om Wahlbäcks bok "Jättens Andedräkt - Finlandsfråga i svenska politik 1809 - 2009" som kom ut 2011.

Med endast två föreställningar kvar av På Bettet ägnar Pernilla Wahlgren dagen åt att sola och försöka få den rätta brunbrända sommarfärgen. Pernilla har också drabbats av en svår släng av barnlängtan sedan hon varit ifrån minstingen i snart en hel vecka och just då passar Izabella Scorupco på att skriva ett värmande och stöttande inlägg i Pernillas blogg.

För tredje gången i sommar bor Charlotte Perelli med familj på hotell Skansen i Båstad. Under vistelsen passade man på att åka till Halmstad för PKU-test och hörselscreening och fick direkt beskedet att sonen hör som han ska.

Molly Sandén var i Hong Kong för några månader sedan och berättar nu att resan hade att göra med lanseringen av hennes kollektion My By Molly. Det var mycket spring mellan olika fabriker och designhus och tittade på allt från tillverkningsmaterial till tillverkningsmetoder och Molly skriver att det var en mycket lärorik resa. My By Molly lanseras den 21 augusti.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects