Punka på luftballongen

Hemma hos Maria Montazami är utbyggnaden och renoveringen av huset snart klar och vi får se bilder på bland annat de nya golven och Marias stora walk-in-closet. Till helgen kommer flyger familjen till Sverige och Falsterbo.

Pernilla skriver att hennes mamma, Christina Schollin har nyöppnat sin änglabutik i Gamla Stan och i samband med det även börjat blogga. Familjen var bortbjudna på middag med grillning till Johannas mamma Elisabeth och blev åskådare till en luftballongsfärd som slutade med punktering och nödlandning.

Nu får vi veta hur man gör den goda zucchinipajen som Charlotte & co bjöd Pernilla & co på häromkvällen. Vi får också se vad som fanns i paketen till lille prinsen. Det finns en produkt som heter Babynest eller Sovpöl som är till för att små nya människor ska vara trygga och säkra när de sover och Charlotte som använder en till lill-fisen och är eld och lågor och rekommenderar dem varm.

Molly har varit ute på tjejkväll med bland andra Kenza.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects