Amorteringstvång inte nödvändigt, inkomstskatten borta om tio år, nya matvanor för hälsan och jordbruket, Löfven och Reinfeldt jämbördiga

Ekonomistas fortsätter sin granskning av skuldhysterin och menar att amorteringstvång är ett tvångssparande som inte alls är nödvändigt med tanke på att hushållens totala sparande ligger på rekordhöga 5% av BNP.

Den hälsosamme ekonomisten kommenterar införandet av det femte jobbskatteavdraget med slutsatsen att med en fortsatt borgerlig regering dröjer det bara tio år innan den statliga inkomsskatten är helt avskaffad.

Supermiljöbloggen skriver om att det krävs ändrade matvanor för att få ner utsläppen från jordbruket och att de ändrade matvanorna också är bra för folkhälsan.

Heidi Avellan skriver om duellen i Aktuellt mellan Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven och konstaterar, förutom att Reinfeldt såg ovanligt pigg och fräsch ut, att det blev en debatt mellan två jämbördiga politiker med två tydliga alternativ, vilket bådar gott inför valåret.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects