Anna Ankas kropp är snyggare nu och tittar du på Svenska Hollywood-fruar?

Kissie har lagt upp då och nu-bilder. En av dem handlar om Anna Anka och Kissie tycker att hon har snyggare kropp nu än vad hon hade för några (eller ganska många) år sedan. Hon älskar också att titta på Svenska hollowoodfruar, gör du det också?

Desirée undrar om folk tror att hon tjänar pengar på att bara skriva ett par rader i bloggen då och då? Om det är så, säger hon, meddela då hur man gör det bäst.

Tyra har varit på akupunktur och önskar att alla hade möjligheten att besöka samma kvinna som hon. Det är det bästa hon har varit med om på länge, säger hon. Tyra har också känt sig yr och under gårdagen när hon vaknade för att gå på toaletten kändes det som om hon befann sig i en skräckfilm, ni vet när man inte vill, men måste titta sig i spegeln.

Hanna Graaf och team Putte. Även om det fanns 500 andra kvinnor på plats kände hon sig nervös över att gå dit ensam.

Blondinbella har var på eventet för Carina Nunstedts Books & Dreams på Skandia-biografen under gårdagen och trivdes som fisken i vattnet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects