Filippa har hemlängtan, Sofie om att vårda sin hälsa i arbetslivet, Elaine dissar plutmunnar, Mona får trätulpaner och en minigolfbana

Filippa skriver att nu är det 39 dagar sedan hon och Johanna flyttade ihop och att det har varit underbart och hon inte ångrar något, men nu har hon fått svår hemlängtan och önskar bara att helgen ska komma snabbt så hon kan få pka hem till sin mamma.


I Choose Life skriver om det orimliga i att samtidigt som det pratas på alla håll om hur viktigt det är att ta hand om sin hälsa, både den psykiska och fysiska, så är detta i praktiken en omöjlighet på många arbetsplatser. Inte minst restaurangbranschen är generellt dåliga på att ta hand om sin personal.

Monas dotter älskar matte. Och träslöjd. Allt som tillverkas i slöjden måste naturligtvis få hedersplats i hemmet. Mona har precis fått hem tulpaner i trä och nu håller Talibanen på att bygga en minigolfbana i slöjden.

Elaine tar bladet från munnen och outar hela den plutande delen av befolkningen kollektivt när hon skriver att nej, det är faktiskt inte alls snyggt att pluta med munnen som ett ankfejs på foton.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects