Lady Dahmer om plutmunnar, HanaPee om Miss Skinny, Kickans svar från Jan Ericson, Fanny om att ta plats, Schmenus mensskola

Lady Dahmer kommenterar Elaines inlägg tidigare idag om tjejers plutande munnar på foton. Hon skriver att det är fel att skuldbelägga tjejerna och att det inte är den enskilda individens ansvar utan den patriarkala och kvinnoföraktande kulturen.

HanaPee skriver om sanningen bakom lanseringen av Miss Skinny och det är en organisation vid namn Frisk & Fri som arbetar mot ätströrningar som står bakom.

Kickan Wicksell har fått svar från Jan Ericson, ett svar som lämnade så mycket övrigt att önska att Kickan ringde upp för att rensa luften, men inte heller det ledde riktigt dit hon hade önskat.

Fanny skriver om det faktum att kvinnor ofta får höra att de ska ta mer plats, men att det inte är så enkelt som det kan verka eftersom det följer med en hel del problem med att som kvinna ta plats.

Genus Schmenus skriver om precis hur mansdominerad världen är och hur det till och med avspeglas i språket. Dessutom får vi första avsnittet av lilla mensskolan.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects