Musik istället för barn, söndag i Singapore, på sjukhus i Indien, snön har fallit i Kalifornien, höst i New York, kvinnomaffian på Sicilien

Taru på World Tour Stories skriver om kärleken till musik, ett liv i harmoni och personlig utveckling och förklarar hur hon ser på valet att inte bli förälder och vad hon inte är beredd att offra för mammarollen.

LifeInSingapore visar bilder och berättar om helgvanor som kommit att inkludera nybakade scones till frukost och ett besök vid en av husets fyra pooler. Söndagen ägnades annars åt att intervjua potentiella maids.

Jennifer Sandström har varit på nytt besök på sjukhuset. Det verkar som om hon haft en del otur med magsjukor, förkylningar, knäont och den här gången urinvägsinfektion kombinerat med njursten.

Att bo i USA rapporterar att den första snön har fallit, dock inte i Weed där Anne-Marie bor utan uppe i bergen. I lägre terräng nöjde sig vädret med stora mängder regn.

När Sunny's börjar servera hot cider så vet man att hösten kommit enligt Ett annat New York. Det har dessutom öppnat en ny restaurang vid namn Hometown i området som erbjuder förstklassig barbeque.

Vardag på Sicilien skriver om sitt möte med maffian, ja inte den sicilianska maffian utan familjernas kvinnomaffia som verkar kunna vara nog så farlig.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects