Näthat, Podcast, Söndagsmys, Bebisar och Bröllop!

Kissie stöter på "näthat" titt som tätt, det är många som klankar ner på henne och hennes utseende men i grund och botten handlar det om deras eget mående, men i alla fall. I veckan upptäckte Kissie att det inte bara är unga tjejjer som stör sig på henne, utan också äldre damer? Kvinnan skriver att Kissie inte mår bra och att hennes bilder inte hör hemma på hennes fanpage? Läs mer här!

Ny podcast är ute, och inte mindre än nummer 4! Har Kissie inte fullt upp med att planera företag så passar hon på att Söndagsmysa. Det är gott med godis!

Hanna Graaf fick många fina presenter under hennes 35års-dag. Bordet är dukat med blommor till tusen. Dottern Vida tar efter mamma och snart är det dags att börja sminka sig.

Tyra blev "bebissjuk" av lilla Hedvig. Hon bjuder på massvis av härliga bilder tillsammans med den lilla tjejjen. Hon har också träffat Malin för att diskutera företaget. Det är mycket runt henne nu.

Kenzas fortsatta plåtning i Milano och en halv miljon följare på instagram!

Bella har befunnit sig, eller befinner sig på Gimo Herrgård. Bröllopet var fantastiskt och de enda som inte var med, som också saknades, var hennes läsare! Titta på alla underbara bilder på henne, Odd och deras bröllopsdagar, eller om första mötet som hon skriver.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects