Om BN
BloggNyheterna är den nya, snygga och smarta nyhetsleverantören i bloggvärlden. Din hjälpreda i bloggdjungeln som läser, sammanfattar och rapporterar höjdpunkterna kring allt det som du själv inte orkar eller hinner hålla dig uppdaterad med. Gör BloggNyheterna till din startpunkt i bloggläsandet och du får en snabb överblick av vad som händer, vad som är viktigt och vad som är läsvärt just idag, och med ett klick tar du dig vidare till dina favoritbloggar och allt som du vill läsa mer om.Bakgrund

På Bloggportalen, som får anses vara den främsta och mest omfattande svenska blogglistan, finns det idag drygt 126 000 bloggar registrerade, och även om inte alla är aktiva så säger det lite om hur stort bloggandet är i Sverige. Om bloggarna är många så är bloggläsarna ännu fler och många läsare följer flera bloggar. Det kan vara bloggar inom samma kategori som t ex mode eller träning, men det kan också vara bloggar med helt olika innehåll och syfte. Har man väl börjat följa en blogg som man gillar så blir det lite som en kompis man vill hålla sig uppdaterad med, eller som en TV-serie eller såpa, man blir fast och vill inte gärna missa något avsnitt eller inlägg. Alla inlägg på en blogg är inte lika bra och intressanta, men det vet man ju inte innan man har läst dem och man vill inte riskera att missa något viktigt, så det känns ofta nödvändigt att kolla igenom alla "sina" bloggar varje dag, kanske ett par gånger per dag, för att hänga med.

Det förstår ju var och en att det lätt blir en aktivitet som tar ganska mycket tid och som gör att man fastnar vid skärmen onödigt länge, och det är här som BloggNyheterna kommer in. Vi följer dagligen ett stort antal av de mest läsvärda, intressanta och spännande bloggarna, både bloggar som toppar statistiklistorna och mindre, relativt okända bloggar som vi tror att ni läsare kommer att uppskatta. Det som är gemensamt för de bloggar vi följer är att de har det där lilla extra som gör att man gärna återkommer. Vi läser, väljer ut, sammanfattar och rapporterar helt objektivt om det intressanta som skrivs, lite grand som bloggvärldens Rapport eller Aktuellt.

Vill du komma i kontakt med oss så går det bra via Kontaktformuläret en bit ner i högerkanten på varje sida.

Alla bilder är lånade på PublicDomainPictures.net om inte annat anges. De bilder vi använder i våra inlägg är godkända vid publicering av respektive upphovsman/kvinna på respektive blogg!

Välkommen till BloggNyheterna


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects