Sjukdom förändrar värderingar, Blogawads, kvinnor föredrar egen toa, hälften av alla svenskar separerar

Sofie på I Choose Life och kommit fram till att hennes sjukdom har förändrat hur hon ser på både sig själv, sin omgivning och sina medmänniskor. Hon bryr sig mindre om saker och mer om hur personer mår och har också till viss del ändrat politisk uppfattning från att vara liberal till att bli mer socialliberal.

Linn har varit på Blogawards och tycker att galan var ovanligt bra i år och att valet av lokal på Astoria var perfekt. Det var många som kom fram och beklagade och sa att det tänker på henne, något som betyder mycket.

Arga Klara förvånas över att så många kvinnor tycker det är pinsamt att gå på toaletten utanför hemmet vilket innebär att de håller sig alldeles för länge vilket i sin tur kan leda till problem med magen. Nu är en kampanj igång för att få kvinnor att gå på toa när de behöver, oavsett var det är, och Klara håller med.

I Sverige gifter sig 40 000 varje år och 20 000 skiljer sig, Elaine förfäras över statistiken och ser också i sin bekantskapskrets att separationer och skilsmässor börjar dyka upp.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects