Vatten och avlopp, från Kreta till mörka Norden, vardagsångest botas med Karibien, floder formade av lava, maid anställd i Singapore

Nu har Freedomtravel äntligen vatten och avlopp igen, element och golvvärme fungerar dock inte än men elkillarna har varit där och ska komma tillbaks och så länge håller de värmen med en liten elkamin.

Galen i Grekland planerar en liten road trip imorgon och funderar samtidigt på hur länge han ska orka med den kalla, mörka Norden. Vi bjuds också på en liten ordvits som tydligen inte gick hem när den var aktuell.

Enligt en undersökning känner 62% av svenskarna ångest när semestern är över och vardagen börjar skriver Hallins reseblogg. Överst på svenskarnas lista över önskeresan står Karibien.


Vardag på Sicilien visar bilder från Alcantara Gorges som är ett område med floder formade av lava.


LifeInSingapore redovisar resultatet av intervjuerna för att hitta en maid. Efter att ha pratat med en hel drös med kvinnor var de två favoriterna på besök i lägenheten i söndags och nu är Rhenie från Filippinerna anställd och ska snart flytta in.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects