Feministiska lästips, strikta regler i Fannys kommentarsfält, skruvad matkultur och domstolspraxis, våga öppna ögonen för nya intryck

En blommig tekopp bjuder på lite feministiska lästips, dels en novell om varför Emelie är feminist och dels pojkvännens krönika om fattigdom och tiggeri på Feministiskt initiativ.

Fanny är tydlig med vad som gäller i hennes kommentarsfält och informerar om att hon tveklöst censurerar allt som hon upplever har för avsikt att trycka ner eller skada.

Genus Schmenus skriver om dokumentären Hungry for Change och hur skruvad vår matkultur har blivit där det knappt går att hitta riktig mat längre utan det mesta som säljs i affärerna är processat till oigenkänlighet. I Debatt igår pratades det om domen i gruppvåldtäktsfallet och Schmenus ifrågasätter om Leif Silbersky som framstår som en respketlös och kvinnohatande maktutövare.

Lady Dahmer hade en trevlig träff med Elaine Ekswärd och Paula Uribe och även Hugo Rosas som fick vara med på ett hörn. Det kan vara en riktig ögonöppnare att personligen träffa människor som man tidigare bildat sig en uppfattning om endast baserat på rykten och skriverier.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects