Hur parisarna firar söndag, en shot som smakar pepparkaka

Discovering the Planet berättar om och visar urtjusiga bilder från Luxemburgträdgården i Paris dit parisarna gärna går på söndagen för att bara ta det lugnt, läsa en bok, prata och umgås eller kanske delta i någon aktivitet.

Linn i KL har hittat en shot som smakar exakt som flytande pepparkakor och blir glad när hon inser att julkänslan är räddad.

LifeInSingapore tar igen sig efter en dag med mammagruppen och konstaterar att det grönskar på den sex meter breda balkongen och att det blå Kina-porslinet gör sig bra mot det gröna.

Jennifer Sandström kombinerar en riktigt dålig dag med komplimanger om hur snygg och het hon ser ut. Plötsligt blev dagen lite bättre.

Kattas Betraktelser planerar för årets sista resa som går till USA, men först bär det av till Asien och Kambodja samt Filippinerna.

Freedomtravel visar sitt lilla trivsamma vardagsrum högst upp, ett rum som ska bli störr till våren om bygglovet går igenom.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects