Klappa inte främmande hundar, botox hämmar den empatiska förmågan

Kickan Wicksell skriver om hur viktigt det är att respektera varandra och att detta också innefattar att inte klappa hundar man inte känner utan ägarens godkännande. Alla hundar vill inte bli klappade och alla ägare vill inte att främmande människor klappar deras hundar.

Lady Dahmer har läst ett inlägg om hur botox hämmar den empatiska förmågan och är inte förvånad. Lägger man till det hur vi dagligen manipulerar hormoner och dofter så är det inte konstigt att både vår hälsa och sociala förmåga blir sämre och sämre.

Kajjan har lyssnat på P1s serie om kvinnohat i Tendens där denna gång ett antal män intervjuades om sin syn på kvinnor och förbluffas över trångsyntheten.

Genus Schmenus tycker det rimmar illa att det finns så låg efterfrågan på hormonella preventivmedel för män medan det är självklart att på ett eller annat sätt förändra hormonbalansen hos kvinnor.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects