Knivlisa avstår förlossning, Mona köper upp Systembolagets lager

Knivlisa har rekat på Underbarabarn-mässan och kommit fram till att hon skulle fått hjälp med förlossningen i minst tre av montrarna om bebisen bestämt sig för att komma medan hon var där. Idag har hon dock bestämt sig för att det är skönt att slippa föda, så förlossningsplanerna är lagda på hyllan.

Egoina berättar om hur det var på "den gamla goda tiden" när telefonen satt fast i väggen med en sladd och man först fick prata med föräldrarna när man ringde någon kompis.

Med myror i brallan har Monas Universum köpt upp lagret på Systembolaget och funderar på att lämna tillbaks makens morgongåva till honom.

Arga Klara har varit på altanparty hos syrran, en tradition som i år blev svalare än vanligt eftersom det hela blivit uppskjutet ett par veckor.

Linn är i San Sebastian för att gå på bröllop och är positivt överraskad av staden som är som Barcelona fast mysigare och finare.

Filippa inser att hon nog blev tvungen att växa upp lite fortare än vad hon tänkt sig i och med flytten. Att bo själv och ansvara för att handla, laga mat, städa, skola läxor osv blev mer och jobbigare än vad hon och Johanna hade tänkt sig och det är extra skönt att kunna åka hem och få vara liten hos mamma och pappa igen på helgerna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects