Monas mössor och nya butik, Elaines frikort och medverkan i Debatt, Knivlisas slidsamtal, Filippas långa dag

Monas Universum planerar ett större mössinköp, dels för att läsarna verkar gilla blingmössorna och dels för at hålla maken sysselsatt så han inte hinner ringa henne 20 gånger om dagen. Nya butiken på Bromma Blocks är äntligen färdiguppackade även om inga varor är prismärkta än.

Elaine diskuterar frikort, om man har såna i sin relation och vilka det i så fall är som man skulle få frikort för. Inga framgångar än på gravidfronten men Elaine njuter istället av att hon är vältränad och gläds med alla andra som är gravida. Håll utkik i SVT på torsdag för då dyker Elaine upp i Debatt.

Knivlisa satt på Pendeln och fick tillfälle att lära sig att samtal med främlingar fungerar bättre om man inte blandar in slidan.

Filippa hade en slitsam dag som började redan kl.04.30 av att broderns alarma satte igång. Sedan tretimmars tågresa till Göteborg och skola hela dagen med extra möte på kvällen, så Filippa är trött.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects