Ny diskussionssajt "5:2-dieten iFokus"

Vi vill tipsa er om iFokus och en av deras nya diskussionssajt 5:2-dieten.iFokus!

Följer du dieten själv, är nyfiken på vad det innebär eller har egna tips att dela med dig, gå in på sajten och bli medlem idag!

Det här är iFokus:

"På Internet finns många sajter där människor kan umgås, diskutera eller fördjupa sig i något intresse. Dessa sajter har i regel en inriktning som till exempel foto, aktier eller resor. För dig som användare innebär det att du måste vara medlem på en sajt för varje ämne du vill diskutera. Därför startade vi iFokus.  På iFokus är det annorlunda. Hos oss samlar vi alla sajter under ett och samma tak, precis som i en galleria. Varje sida drivs av en värd som tillsammans med sina medarbetare och medlemmar bestämmer vad just den sajten ska innehålla. Alla iFokus-sajter fungerar på exakt samma sätt och finns alltid lätt åtkomliga oavsett var i nätverket du befinner dig. Detta innebär att du som medlem inte behöver lära dig hur flera olika system fungerar, och att du bara behöver registrera dig och logga in på ett ställe."

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects