Snowdengate och Bildts nonchalans, stormvarning och prepper-råd, bankkrav på bolåntagare

Europas makthavare viftade bort nyheterna om USA:s avlyssning av allt och alla. Men sen visade det sig att bland annat Merkel har blivit avlyssnad. Då var det inte lika kul längre. Carl Bildt är inte bekymrad, han går omkring öppet och viftar med hemliga dokument ändå, så. Han menar att ingen säger något hemligt på telefon ändå, men Cornucopia påpekar att han kissar totalt vad det hela handlar om.

Blir det en storm eller orkan som slår ut elförsörjningen är ansvaret för att förbereda och hantera ditt hushåll helt och hållet ditt, säger Cornucopia angående måndagens stormvarning. Några tips ges: använd söndagen till att plocka in eller säkra allt i trädgård eller på balkong som kan tänkas flyga iväg. Förbered dunkar att samla vatten i. Har strömmen gått är det för sent att handla mat. Med mera.

Pingis Hadenius har fått en läsarfråga om bolån. Läsaren är inte nöjd med sitt avtal, som tvingar läsaren att ha hela sin ekonomi på den aktuella banken, med usel sparränta som följd.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects