Tyra ramlade av hästen och Kissie uppskattar skvaller!

Tyra ramlade illa från sin häst idag och slog i bakhuvudet. Även om hon älskar det hon gör, så blev hon påmind om vilken farlig sport det är. Hon har antagligen fått en liten hjärnskakning då hon mår illa och har huvudvärk. Hon är glad att hon använde hjälm!

Kissie har börjat uppskatta skvaller eftersom hon ser det som underhållning, det är bara att ta allt med en nypa salt. Titta bara på allt som skrivs om henne, hur mycket av det stämmer?

Efter ett besök hos barnmorskan visade alla symtom som Desirée lidit av ett tag (huvudvärk bland annat), inte vara något tecken på havandeskapsförgiftning. Det kändes skönt, skriver hon. Alla andra värden verkade bra och bebisen följde sin kurva. Fortsätter det i det här riktningen, kommer pojken födas med en vikt på ca 3500g. Efter barnmorskan var hon på röntgen för hennes svullna lymfkötlar, men de fann inga förändringar. Dock vet man inte vad som orsakar huvudvärken än.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects