Vi är för upptagna med att jämföra oss med andra på nätet

I Choose Life tycker att vi är för upptagna med att leva våra liv på nätet och jämföra oss med alla andra som finns där istället för att fokusera på att leva våra egna, riktiga liv utanför nätet.


MMAfarsan kommenterar ett smygrasistiskt inlägg på Facebook och undrar hur vuxna människor kan hålla på med sånt dravel.

Linn har tillbringat helgen i Malmö och Skanör med att promota Rosa Bandet vilket hon brukade göra tillsammans med sin mamma men i år för första gången gjorde utan mamma. Hon har också hunnit med restaurangbesök och utgång i underbara men galna Malmö.

Arga Klara summerar helgen som innehöll festligheter, massor med mat, promenader och en del 4-årshångel.

Elaine gläds år sina kvinnliga vänner, även om hon har många killkompisar så är det något speciellt med tjejkompisar eftersom de förstår på ett annat sätt. Måndagen och tisdagen spenderas i Malmö med retorikkurs och fotografering till nya headern.

Mona blir lätt nervös när hon inser att hennes mobil vet precis var hon är, vart hon är på väg samt att det är köer på vägen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects