Bitcoins som försvinner, Byggbranschen erkänner, Bostadsbubblan kan blåsas upp mer, Skatt och ekonomi 2014, Borgs bankfasad har spricka

Mannen som slängde hårddisken med bitcoins till ett värde av 40 miljoner kronor är bara ett fall av många som komma skall. Cornucopia uppmanar alla som har bitcoins att lämna detaljerade instruktioner om kryptonycklar och så vidare någonstans, eftersom alla kan dö när som helst och förlorade bitcoins är förlorade för evigt.


Byggbranschen bygger avsiktligt för lite och för dyrt. Det har förespråkare för byggbranschen bekräftat i en artikel i SvD.

Bostadsbubblan kan blåsas upp 50 % till innan den spricker, säger Cornucopia. Det finns lite olika metoder som makthavarna kan ta till, exempelvis sub prime-lån.

Finanskvinnan tar en titt på skatt och ekonomi 2014. Bland annat sänks CSN-räntan.

Borgs bankfasad har fått en spricka, säger Patricia Hedelius. Regelrådet, som ligger under näringsminister Annie Lööfs ansvar, godkänner inte Borgs lagförslag om tuffare regler för bankerna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects