Danska banker, Ett fritt Skottland 2014, Vansinniga kommunprojekt, Återföring av källskatt

Aktieingenjören tänker vidare på danska banker och kommer fram till att det nog är BankNordik och Lollands bank som han ska fokusera på.

Nästa år ska Skottland rösta om att bli fritt från Storbritannien, som då kommer att behöva byta namn. Cornucopia har läst en analys av de ekonomiska och politiska problemen som kommer av frigörelsen. Bland annat blir det nog en valutaunion mellan Skottland och vad nu resten av Storbritannien ska heta, vilket innebär att det blir fler valutaunioner inom EU. Vidare kommer fler områden att vilja bryta sig loss, bland annat kan Belgien upplösas.

Cornucopia har fått höra om otaliga vansinniga projekt från olika kommuner. Nu undrar Cornucopia om det finns någon enda kommun i Sverige som inte har ett olönsamt storslaget projekt på gång? Några exempel ges, och så undrar Cornucopia varför det satsas hundratals miljoner på arenabyggen samtidigt som det skärs ner på viktiga verksamheter som skolor.

Finanskvinnan kommer inom det närmaste halvåret att få sin första återföring av källskatt.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects