Rekordmånga nyemissioner, Europas politiker dumma i huvudet, EU=förtryck och överstatlighet

Finansmamman rapporterar att det verkar bli ett rekordår vad gäller nyemissioner. Hon säger att oavsett om du vill teckna, sälja teckningsrätterna eller sälja aktierna är det viktigt att du gör något.

Andreas Cervenka undrar om Europas politiker är dumma i huvudet. Det är numera allmänt känt att åtstramningar i en ekonomisk kris bara leder till en ännu djupare kris, ändå är det just det politikerna fortsätter med. Frågan är bara om de är dumma i huvudet för att de genomför åtstramningar, eller om de genomför åtstramningar för att de är dumma i huvudet.

ECB, eurozonens centralbank, ska bygga nytt svindyrt kontor. Samtidigt klubbar riksdagen en ny lag som sätter den svenska offentlighetsprincipen ur spel. Alla handlingar som har med EU eller andra EU-länder att göra får hemligstämplas. Alla handlingar som rör lagstiftning i EU blir alltså olagliga att sprida, men lagarna kommer ändå att gälla svenska medborgare. Cornucopia säger att EU handlar om förtryck och överstatlighet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects