Julhälsning från Terry Evans, Vetenskap och spiritualitet, Vad är yule och hur firas det?, Gör din egen Book of Shadows

Terry Evans sänder en julhälsning till sina läsare och berättar med om den fantastiska resan till Kina. Han säger att han fick massor med insikter och bekräftelse från andevärlden på att materialet de sammanställer kan komma att användas i framtiden för att föra samman vetenskap och spiritualitet.

Spirituell vägledning skriver om rasism och antirasism ur ett andligt perspektiv och ger tipset att arbeta för det du tror, inte arbeta emot det du inte tror på. Att arbeta för mångfald är  att följa med i den utveckling världen går till mötes. Att arbeta för enfald är som att lägga energi på att förgäves vrida tillbaka tiden – att leva i det förgångna.

Esmaralda påminner oss om normalitet. Eller inte.

Idag firar alla häxor yule. Vivi på Tarotguiderna berättar mer om yule och ger tips på hur du själv kan fira på ett häxigt sätt.

Tarotguiderna berättar hur vi kan göra vår egen Book of Shadows (häxdagbok). I nästa inlägg från Tarotguiderna ska det bli häxbokstäver.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects