Kina slutar köpa dollar, Skolpengen används till annat, Bostadsbubbleförnekare

Kina är inte längre intresserat av att öka sin valutareserv. Kina slutar alltså att köpa dollar och andra utländska valutor. Andreas Cervenka funderar över vilka följder detta kan få, och berättar att medan vissa säger att dollarn kommer att förlora sin status som världens reservvaluta, säger andra att det inte får någon större effekt.

I Göteborg går skolpengen till äldreomsorgen, och en rektor fick sparken för att hon gav elever med stödbehov stöd. Cornucopia konstaterar att det är därför det inte funkar att ge skolorna riktade stöd. Kommunerna använder pengarna som de vill ändå.

"Experten" Maria Pleiborn vill enligt DI att hushållens skulder ska öka ytterligare. Cornucopia har räknat på hennes önskemål och kommer fram till att hon inte vet vad hon talar om.
Maria Pleiborn är en av alla som förnekar att det finns en bostadsbubbla, med det enda argumentet att Sverige inte är som Danmark.
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects