Wetterstrand lurar småsparare?, Huspriser uppåt, Bostadsbyggen på is, Datainspektionen utreder Stockholmsbörsen, Candykingemission inställd

Aktieingenjören berättar om hur bolag som vill lura småsparare lurar kändisar att ta plats i styrelsen för att skänka lite stjärnglans åt bolaget. Tidigare exempel är bland annat Kajsa Bergqvist (Cefour-skandalen). Nu har Miljöpartiets Maria Wetterstrand rekryterats av Cortus.

Cornucopia rapporterar att småhuspriserna fortsätter uppåt. Vidare ligger 16000 bostadsbyggen i Stockholm på is. Hälften för att byggherrarna inväntar högre bopriser, hälften för att grannar och andra har överklagat bygget.

Cornucopia fredagsmyser genom att fundera över det faktum att småföretagare inte längre får julklappar av uppdragsgivare och andra samt påminna om att det finns de som har det sämre ställt. Tänk på Stadsmissionen och andra hjälporganisationer.

Finansmamman ser på Lucia på tv och tänker på julklappar. I år tänker hon på Barncancerfonden. Hon tänker också på Candykings inställda emission och det faktum att bolag verkar pressas ut på marknaden fort nu.

Stockholmsbörsen samarbetar med FBI, genom att förse FBI med personlig information och fingeravtryck på anställda. Datainspektionen utreder ärendet, berättar Carolina Neurath.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects