Ingen gård för Tyra den här gången heller

Desirée skriver att hon hoppas kunna åka till Kina till hösten trots sin flygrädsla och planerar att gå en kurs mot just flygrädsla innan dess. Hon berättar också att hon har blivit utsatt för hot och elakheter via bloggen från en skvallerbloggare som tydligen fattat agg mot henne sedan lång tidigare. Nu har dock obehagligheterna gått så långt att Dessie funderar på om hon ska anmäla honom.

Som den djurälskare hon är slår Tyra ett slag mot djurshower runt om i världen. Hon ber också sina läsare att hålla tummarna inför kontraktsskrivande på gården men i inlägget efter det så framgår det med all önskad tydligheten att även denna affären gått i stöpet.

Foki visar en Thailändsk reklamfilm med oväntat slut och talar om att hon slarvat med träningen men nu ska det bli ändring på det. Med det sagt går hon och älsklingen på Magnum Café och gottar sig.

Egoina visar bilder från Turkiet och räknar upp plus och minus med landet.

Vilka fördomar man har och hur man kan bli medveten om dem skriver Elaine idag. Det har också kommit ett bakslag i avslutandet av amningen. Elaine har upptäckt att hon förlorat sitt ultimata knep för att få Matheo nöjd, och nu är det Gustav som sitter inne med alla lösningarna vilket får henne att känna sig som en dålig mamma. Till råga på allt har ju Elaine tagit tag i träning och kost och blir frustrerad när hon jämför sig med sexpack-tjejen på affischen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects