World Tour Stories på fast mark, krokodil på menyn på Madagaskar samt 25 grader och sol i Iras hundhimmel

World Tour Stories har anlänt till sitt nya, tillfälliga hem, en liten stad strax söder om Boston. Omställningen från att i tre och ett halvt år ha levt på en båt till att nu bo på land i en skog är stor, och tankarna kretsar kring vilket nästa steg ska bli, när ska de ut på haven igen och var vill de bo?

Freedomtravel skriver om hur svårt det är att hitta bra parkering för en husbil och hur provocerande husbilägarnas val kan upplevas för många. Vi får också en glimt av de tre Villa Voyager som, utöver husbåtar och Aquavillor, också ligger i Pampas Marina.

Mary af Rövarhamn har man ätit krokodil i Russian Bay på Madagaskar. Inte helt planerat och inte jättegott, men med en lite spännande och ganska makaber historia bakom.

Hos Galen i Grekland har hösten infunnit sig och spelgänget i Plaka samlas åter kring Premier League. Kenneth har fått samtal från Ira i himlen som hälsa att det är fint väder jämt och flygbiljetten till hemresan är bokad, även om tanken att köra hem istället lockar starkt.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects