Halvnakna män i italiensk TV, matfestival i Paleochora, vargavinter i USA, Jennifer lämnar Link Heights

Vardag på Sicilien berättar att italiensk TV som är känd för att vara sexistisk har förnyat ett av sina program genom att byta ut halvnakna kvinnor mot halvnakna män.

Galen i Grekland skriver om en matfestival i Paleochora, om kretensarnas gästvänlighet, om all den goda maten men också om att Ira borde ha varit med och njutit av både maten och den långgrunda stranden som hon älskade.

Att bo i USA berättar att kylan har kommit och att väderkartan är full av färgglada varningar för helgen,  bland annat en monsterstorm som ska drabba nordvästra USA. Amerikanska forsakre hotar med vargavinter i år och den verkar ha kommit klart tidigare än vanligt.

Jennifer Sandström har packat ihop sina grejor och lämnar lägenheten i Link Heights och sin rumskamrat Dani bakom sig. Framför henne ligger ett hus i ett helt annat område och ovetskapen om när hin har ett fungerande internet nästa gång.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects