Kenza på middag i Milano, Blondinbella alias "Löwengrip Spångberg", med andra ord - hon är gift!

Kenza var ute på en härlig middag efter gårdagens plåtningar. Hon tillsammans med ett par andra tjejjer bar vackra kläder. Inte nog med att hon är i Milano, plåtas av Guess, fick de till riktigt fina bilder på henne!

Blondinbella är nu mer Löwengrip Spångberg och glädjetårarna slutar inte komma. Lyckan är enorm och gårdagen, eller dagen B (som i bröllop) var och är den största dagen i hennes liv. Lite nyfikna är vi allt, undrar just hur festligheterna var? Grattis Bella och Odd!

Kissie säger hejdå till Augusti och berättar om hennes sommar. Hon har gjort ett litet bildkollage som visar upp hennes härliga dagar.

Tyra tänker på livet och döden och tycker synd om ett par av sina vänner som minst sina anhöriga. Hon tänker som så att man ändå inte känner eller när och om man är död? Hon är inte rädd för att dö själv, men för att någon i hennes närhet ska göra det.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects