Lady Dahmer om penntricket, Schmenus ingen provokatör, Underbara Clara i Go'kväll, HanaPee om flickors rätt till sin sexualitet

Lady Dahmer tar bladet från munnen om vad som egentligen hände med Pentricket och samarbetet med Cissi Wallin. Det har spekulerats en del i att det berodde på lathet och dåligt engagemang från Lady Daherms sida men så var alltså inte fallet. Med detta sagt hoppas Lady Dahmer att alla vill göra som kungen och vända blad i frågan.

Genus Schmenus skriver om att självmord är den vanligaste dödsorsaken bland unga, att hon känner kärlek till sin kropp även om den har sina brister, att hon tänkt mycket på Kristian Gidlund de senaste dagarna och undrat om han ska hinna få sin Guldpenna, om det nu blir han som får den, och om hur det är en egen inställning och bemötande av andra som avgöra om man kan skriva om provocerande ämnen utan att uppfattas som en provokatör.

Underbara Clara har åter nyhetsspanat i Go'kväll och valde att ta upp frågan om kvotering.

HanaPee blir upprörd över hur unga flickor blir fråntagna rätten till sin sexualitet genom att de via foton på Instagram och liknande blir mer eller mindre tvingade att klä av sig och sedan kallade hora.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects