Mailkampanj mot Jan Ericson, Schemnus om "De dejtbara", Underbara Clara utvecklas mot sina läsares vilja, Fanny om förtyck

Kickan Wicksell spinner vidare på den mailkampanj hon dragit igång med anledning av SVT:s Debatt och skickar ett mail direkt till den moderate riksdagledamoten Jan Ericson.

Genus Schmenus ifrågasätter hur bra det är med program som Kanal 5:s "De dejtbara". Ursprungstanken är nog god, men vilken typ av program blir det egentligen och vilka signaler sänder det?

Underbara Clara skriver om hur hon hela tiden utvecklas som människa och hur innehållet i bloggen speglar det. Därför blir det väldigt konstigt när läsare ibland önskar att hon ska bli som var förut, något som ju inte går eftersom utveckling inte går bakåt.

Fanny skriver om förtryck och menar att män som erkänner att de förtrycker kvinnor är goda feminister på samma sätt som alla som är vita måste erkänna att de förtrycker icke-vita. Man väljer inte att födas in i en fötryckande position men alla har ett ansvar för sitt förtryck.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects