Mona träffar VD:n på Espresso House, Elaine agerar föredömligt på restaurang, Egoina rapporterar från Blogawards, Knivlisa fejkar förvärkar

Monas Universum har varit på möte med VD:n på Espresso House med anledning av tidigare händelser. VD:n var proffsig och mötet gick bra men det kom visst lite surt efteråt trots allt och nu tycker Mona det är dags att leta upp ett nytt stamhak.

Elaine har upptäckt att lugna, mysiga restaurangbesök med en 1-åring är en aktivitet med högst begränsad framgångspotential. Efter 5 minuter på Indina Garden i sällskap av en annan familj med en 1-åring så lämnade de restaurangen och tog maten med hem istället.

Egoina rapporterar från Blogawards med bilder och allt. Guldpennan var det första priset som delades ut och Egoina tyckte det kändes lite konstigt med tanke på Kristian Gidlund men var samtidigt väldigt glad över priset och stolt över att hon skriver åt Vecko Revyn.

Som höggravid tycker Knivlisa att hon har rätt till sittplats på kollektivtrafiken. Förstår folk inte det av sig själv så spänner hon ögonen i dem tills de fattar och fungerar inte det så sätter hon sig på golvet och pustar och stånkar och fejkar förvärkar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects