Mona på hälsoevent, AF slarvar bort personliga papper för Klara, Egoina till Blogawards, Linn yogar och mediterar

Mona har varit på hälsoevent, en brasch som inte ingår i hennes vanliga utbud. Det blev en hel massa hälsoinformation av olika slag och en helt makalös goodie bag att ta med hem med fullt med olika piller som Mona ska prova allihop. Det blev också en oväntad flört och en snabblektion i hur man ska le på bild.

Arga Klaras möte med nya arbetsförmedlaren gick oväntat bra förutom att de återigen verkar ha slarvat bort personliga papper som Klara lämnat in till dem. Efter en del letande kom de fram igen men med tanke på att de varit borta är det ingen som vet hur många som läst dem, ganska olustigt.

Egoina är färdigpackad inför resan till Stockholm och Blogawards. Hon hoppas naturligtvis på att vinna sin kategori Guldpennan, men tycker samtidigt det känns lite märkligt eftersom Kristian Gidlund är nominerad i samma kategori.

Linn yogar och mediterar och känner hur det hjälper henne att bearbeta sorgen efter både sin mamma och bror. Det är knappt två månader sedan Linns mamma dog och redan pratar folk allt mindre om henne vilket för Linn känns jättekonstigt när hon fortfarande är en så stor del av hennes liv.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects