Mona på Bromma Blocks, Elaine är ett socialt monster, Sofie motarbetar ätstörningar, Knivlisas 40-veckorsmage

Monas Universum hade en händelserik dag igår med iordningställande av nya butiken på Bromma Blocks, lunch med kompis, glömma makens jacka och maken själv utan jacka på bensinmack och lite sånt. Idag blir det mer pyssel med butiken och sedan tjejmiddag ikväll.

Elaine försöker hitta en balans i att vara lagom social med vännerna utan att maken Gustav känner att hans huvudroll riskerar att krympa till en biroll, vilket är en utmaning för ett socialt monster.

Sofie på I Choose Life skriver att hennes målsättning är att motarbeta ätstörningar och påverka samhället i rätt riktning för detta. Hon har precis upptäckt föreningen Frisk & Fri och vill i framtiden gärna arbeta på liknanden sätt.

40-veckorsmagen som Knivlisa visar upp nu är stenhård av sammandragningar och klart imponerande. På tisdag är det dags och tills dess utnyttjar hon magen som helig ko i kollektivtrafiken.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects