Trevlig minitrip på Kreta, planera för julmarknader, pågående fototävlingar, Freedomtravels hjälpsamma läsare, indisk sockerbomb

Galen i Grekland berättar om sin oplanerat korta resa till sin favoritby. På Small Garden fick han veta att åtminstone 100 nordbor hittat dit via bloggen men att de inte har någon tanke på att bygga ut för de vill inte ha mer att göra.

Hallins reseblogg skriver om något som ännu känns lite tidigt men som samtidigt närmar sig med stormsteg, julmarknader! Naturligtvis finns de välkända tyska julmarknaderna med på programmet även i år, men även Prag, Tallin och Köpenhamn har sevärda julmarknader.

Discovering the Planet tipsar om några fototävlingar som pågår just nu och att helgens Parisresa går att följa på Facebook och Instagram.

Freedomtravel har engagerade och hjälpsamma läsare som kommer med uppmuntran och tips rörande de svårigheter och problem som de stött på som husbåtsboende, något som de är mycket glada och tacksamma för.

Jennifer Sandström åkte dit på en sockerbomb i form av indiskt te och efter det har veckan gått i sockrets tecken.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects