Arga Klara i ny hårfärg, Elaine undrar vad man kan göra, Knivlisa gråter hos barnmorskan, Linn startar insamling för sin mamma

Arga Klara har hjälpt hårfärgen på traven för att bli av med en del ljusare, blekta partier och konstaterar att trots att hon var blond när hon var yngre så trivs hon mycket bättre i det mörka hon har nu.

Elaine förfäras över allt hemskt som händer i världen, speciellt sånt som handlar om barn, och funderar över vad man kan göra mer än förfäras. För nog måste det finns något man kan göra för att hjälpa dessa människor, hur lite det än må vara?

Knivlisa har varit på sista besöket hos barnmorskan och sa så fina saker att hon själv blev rörd och började gråta. Eller så var det bara hormonerna.

Linn har däckats av en förkylning och gör vad hon kan för att motarbeta den med bland annat Kan Jang, Ipren och Sex and the City. På bloggen finns en alldeles ny annons eftersom Linn har startat en insamling till sin mammas minne till förmån för cancerfonden.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects