Husbilen får vänta till våren, tjuvaktiga apor i Sydafrika, Saharavindar stör sömnen på Kreta, Karibien är temat för oktober

Freedomtravel berättar att husbilen absolut inte är bortglömd men ska ställas av över vintern. Till våren när husbåten ska renoveras utvändigt kommer de att bo i husbilen och därefter väntar en långresa genom Europa. Tills dess verar det som om de har fått en ny granne i marinan.

Mary af Rövarhamn har man haft besök av tjuvaktiga apor medan familjen låg och sov. Som tur var hade grannpojken uppsikt över vad som händer och gav sig efter aporna som till slut gav upp sina troféer.

På Kreta lider Galen i Grekland av de häftiga Saharavindarna och får nattsömnen förstörd precis som ungefär 20% av befolkningen.

Oktober månads tema på Hallins reseblogg är Karibien och för att komma i stämning bjuds vi på några härliga bilder på både hav och land.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects