Charlotte i bilkrock, Katrins sockerchockade son, Marias bloggflytt

Charlotte har krockat med bilen, ryckt in för en kollega och sett på finalen i Stockholm open.

Katrin vet nu hur sonen uppför sig när han ätit socker, känner sig lycklig, tar kort i smyg på Bingo, och menar att störst går först.

Magdalena visar en film på hur det går med ridningen, ber om stöd till cancersjuka vännen Marie, har varit på grannyra i Vadstena och är på gång att fortsätta ta reda på vad som hänt med tidigare ensamma mammor.

Malin berättar om problemet med hunden i buren på flygplatsen, att hon tar med barnen och deras respektive till Thailand och skriver till sina gudinnesystrar.

Maria flyttar till egen domän, har varit sjuksyster för en dag, lyckats med middagen, myser med familjen, hjälpt sonen och hans date att bli fina till Homecoming dance och fixat något nödvändigt när man reser mycket.

Pernilla fick en överraskning då hon var sjuk, tipsar om Halloweenparty för barn och ungdomar i Stockholm, firar brorssonen Kit på födelsedagen, hade fredagsmys med brända kakor och berättar om söndagens aktiviteter.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects