Diadrom Holding, narcissistisk vd, tro på SMHI?, Aftonbladet maskerar reklam till artiklar


Aktieingenjören brukar inte investera i små konsultföretag, för riskerna är för stora. Men för Diadrom Holding gör hen ett undantag. Aktieingenjören berättar varför.

En framgångsrik fondförvaltare träffade en gång ett beslut: att aldrig mer träffa en vd. Det kostade nämligen för mycket att lyssna på de karismatiska ledarnas rosenskimrande visioner. Andreas Cervenka berättar hur du hanterar din narcissistiska vd och vad som händer om hen får fritt spelrum.

Stormen orsakade inte så stora skador som SMHI:s varningar hade fått oss att tro. Ska vi tro på SMHI nästa gång? Ja, säger Cornucopia, för det är alltid bättre att peka ut ett problem som kan motverkas, än att hålla tyst och låtsas som ingenting.

Aftonbladet gör reklam i smyg och maskerar det till artiklar! I båda fall som Cornucopia talar om, heter artikelförfattaren Jan Huss. Hur många fler av Aftonbladets artiklar är i själva verket reklam?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects