Klimatrapport for dummies, IKEA säljer solpaneler, giftiga leksaker, reportrar vinklar nyheter, S har större förtroende än M i företagarfrågor

Supermiljöbloggen laddar på stort och inleder veckan med FN:s klimatrapport for dummies, IKEAs pilotprojekt med solpanelsförsäljning som har fallit väl ut och nu utökas till samtliga varuhus i Storbritannien samt att Kemikalieinspektionen säger att det fortfarande finns gifter i framförallt mjuka plastleksaker och elektriska leksaker.

Heidi Avellan skriver om att partiledaren för det grekiska främlingsfientliga partiet Gyllene grynings anklagas för att tillhöra en kriminell organisation, men också om hur stor påverkan på storyns innehåll och vinkling reportern har.

Den hälsosamme ekonomisten noterar att Socialdemokraterna har större förtroende bland väljarna i företagarfrågor än vad Moderaterna har och tycker det är helt absurt om man ser till den faktiska politiken, men så kan det gå när man fokuserar på vissa sakfrågor och bort från andra.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects