Köksidéer hos Freedomtravel, nytt hus i Indien, amerikanska tvättmaskiner, böcker om resor, vårkänslor i Sydafrika

Freedomtravel har en del nya idéer för köket som annars är fräscht och av relativt sent datum. Lite kakel och lite tapet samt ny belysning står på önskelistan.

Jennifer Sandström skickar en hälsning från sitt nya hus som ännu är utan internet. Huset verkar bra trots skalbaggarn i sängen och myror i badrummet och snart ska vi få veta en nyhet.

Att bo i USA skriver att den väntade stormen har dragit in med regn och blåst och ger välbehövlig tid för inomhusaktiviteter som tvätt och papperssortering. Tvättmaskiner i USA och Sverige liknar inte varandra riktigt vare sig i utseende eller tvättid.

Hallins reseblogg har varit på bokmässan och tipsar bland annat om en del böcker som på ett eller annat sätt handlar om resor.

Mary af Rövarhamn beginner sig i Richards Bay i Sydafrika och spanar efter tecken på att våren ätnligen kan vara på väg. Ett sådant tecken är att den manliga delen av vävarfåglarna är i full fart med bobyggen medan honorna sitter och tittar på i väntan på att få komma och inspektera och kanske flytta in om boet är bra nog.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects