Kommande inredningsklassiker, adventskalender, årets färg 2014, Feng Shui om speglar

Bohemchic visar vad som kan vara kommande inredningsklassiker från Iittala.

Craft and Creativity har stylat sin adventskalender, hur vill du ha din?

Drömhus har hantverkare hemma.

Fixa & Dona visar årets färg 2014, länkar till veckans podd-avsnitt som handlar om hur man hittar sin stil och berättar hur man renoverar en källare.

Helt Enkelt har köpt en ny soffa.

Husligheter fortsätter att jaga svartvitt ögongodis, visar ett hem till salu i Linnéstaden och ett på Regeringsgatan, och så har hon gjort veckans blogroundup.

Inredningsvis tycker att höstmys betyder kakelugnar, ger modern inspiration och visar före- och efterbilder på en stuga i Australien som förvandlats ordentligt.

Lantlif har fyndat en yttepytteliten resväska och hängt upp hjärtekransar.

Modern Mom-Susanne är sugen på rosa julgranskulor, visar hur man gör en sänggavel och hur man kan fixa till en tavelram.

Simplicity har hittat precis de rätta sakerna att ställa på skänken, har lagt ut del 15 i Feng Shui-skolan som handlar om speglar och visar hur vardagsrummet ser ut just nu.

Trendenser ger många tips på hur man fixar ett marmorbord, har köpt nya mässingsgalgar till hatthyllan, visar hemnetgodis på Östermalm och skriver om snackisarna för vecka 42.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects