Skippa träningen och ät godis, kolloidalt silver mot förkylning

Sofie på I Choose Life skriver om hur viktigt det är att våga äta mat som för de flesta idag är stämplad som ohälsosam och att våga träna mindre eller helt hoppa över träningen för att i slutänden hitta sin egen balans där man mår bra och inte styrs av ätstörningstankar.

Egoina känner en förkylningen komma smygande och åker hem till mamma för att bli ompysslad. Mamma fixar genast en dunderkur bestående av en silvergrogg på whiskey och kolloidalt silver samt "tilltugg" i form av askorbinsyra, MSM och D-vitamin. Kanske känner hon sig redan lite bättre.

Elaine har varit på trippeldejt och firat fem år tillsammans med sin man, Gustav, och hon är nykär som en tonåring. Kanske lika kär som hon var den där gången på skolgården när hon fick sin första kyss.

I Monas Universum har det varit danstävling för talibanen, 7 timmar på en hård träbänk för mamma och sedan 10 timmars välbehövlig sömn.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects